Hubgrade

Centre Gestió Energia

El Hubgrade és un centre pioner d’eficiència energètica dissenyat per millorar el rendiment de les instal·lacions dels nostres clients.

L’objectiu és optimitzar el consum energètic de les instal·lacions mitjançant el seguiment continu dels resultats i garantir a més un estalvi energètic i ecològic.

És una solució tecnològica d’avantguarda que, amb els millors professionals i analistes, garanteix el màxim rendiment de les instal·lacions.

Integra les eines informàtiques més innovadores per facilitar la recuperació de dades de camp amb una alta capacitat d’intervenció.

Telegestió i control a distància

-Els especialistes d’AgefredServei i Same desenvolupen i implanten models que permeten actuar directament sobre les instal·lacions, recuperar i analitzar la informació sobre el comportament dels edificis o les instal·lacions per a la seva gestió i l’anàlisi en el centre de control.

Programari de gestió energètica

-Els nostres sistemes permeten definir el model de funcionament de les instal·lacions i interpretar el seu comportament segons les dades històriques, consum real, paràmetres externs com previsions climatològiques i comparacions amb instal·lacions similars.

Eines d'informació al client

-Plataformes web personalitzades per comunicar als nostres clients la informació detallada de les seves instal·lacions i les seves previsions.

Comunicació en temps real amb clients i usuaris

-El sistema és capaç de generar ell mateix tota la informació referida al funcionament i l’estat de la instal·lació, garantint al client un accés total, immediat i transparent a les dades de la seva instal·lació.

L’objectiu és optimitzar el consum energètic de les instal·lacions